DRINGEND EN BELANGRIJK BERICHT : Terugvordering competentiepremies

(10/09/14) - Recent ontvingen vooral in het Vlaanderen sommige personeelsleden een aangetekend schrijven waarin soms aanzienlijke sommen werden teruggevorderd.

U vindt hieronder de nota uitgaande van de personeelsdienst in deze aangelegenheid.

In navolging van het onderwerp ‘Terugvordering competentiepremies’ op het syndicaal overleg van vorige vrijdag, heeft het CDVU ons meegedeeld dat een uitstel van 2 maanden werd toegestaan. Op deze manier kan de dienst HR Gerechtspersoneel elk dossier nog individueel bekijken.  Een communicatie zal nog deze week gestuurd worden naar alle betrokken personeelsleden (via e-mail).  Elk personeelslid zal ook een individueel schrijven krijgen van de dienst met de toelichting voor zijn persoonlijke situatie.  Momenteel kan hieromtrent nog geen timing meegedeeld worden, dit zal ook gefaseerd verlopen

Dit tijdelijk uitstel neemt niet weg dat inmiddels een bijkomend verzoek is vertrokken naar het CDVU om de terugvorderingen voor onbepaalde tijd uit te stellen voor de specifieke dossiers inzake wijziging van rechtspositie en dit tot de volgende minister zich uitgesproken heeft over de aanpassing van de regelgeving van de rechterlijke orde.

Wij volgen dit natuurlijk op en zullen u hieromtrent ook verder informeren.

Uw permanente afgevaardigden :
 Anneliese Servais en Guy Van Cauwenberghe

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten